0
0
Моя корзина

Ваша корзина на данный момент пуста


Магазин

Код продукта: 00016236
В наличии

Карандаш для бровей NAM Brow Definer Pencil

175.0 лей

Артикул: 00016236 Категории: , , ,

Детали

Website

Culoare

, , ,

Изготовитель

Категория

Карандаш для бровей

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “NAM Brow Definer Pencil”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

175 лей
  • По городу Кишинев
    50 лей
    общий заказ 300 лей
    Бесплатная доставка
  • По регионам
    200 лей
    общий заказ 600 лей
    Бесплатная доставка
Descriere

NAM Brow Definer Pencil

Scopul produsului: definire, conturare
Tipul pielii: toate tipurile
Producător: Polonia
Volum: 0,35 g

Creionul de sprâncene Brow Definer de la NAM este un produs cosmetic pentru completarea machiajului ochilor, cu vârf triunghiular pentru conturarea și umplerea sprâncenelor, completat de o perie dedicată. Acest produs 2-în-1 se distinge în rândul articolelor de machiaj pentru sprâncene, fiind indispensabil pentru orice trusă de machiaj.

Caracteristici cheie:

— Forma triunghiulară a creionului retractabil facilitează definirea intuitivă a arcului sprâncenelor și umplerea acestora, folosind tehnica de desenare aditivă în zonele cu iregularități.

— Periuța atașată pregătește sprâncenele pentru retuș, adaugă rigiditate similară săpunului sau îndepărtează excesul de produs colorant.

— Colectia Brow Definer include șase tonuri de culoare, concepute pentru machiajul profesional al sprâncenelor, adecvat pentru toate tipurile de piele.

Mod de utilizare: Utilizați vârful triunghiular al creionului pentru a contura și umple sprâncenele, apoi folosiți peria pentru a uniformiza și modela forma dorită, creând astfel un aspect natural și definit al sprâncenelor.

Sfaturi de machiaj NAM:

— Pentru un efect Get-Wet Look al sprâncenelor, nu uitați să le modelați cu peria și să fixați efectul cu săpun sau gel. Wet Brow Soap de la NAM, care poate fi utilizat umed sau uscat, vă va ajuta să obțineți efectul de sprâncene umede sau fixate. Alegerea între sprâncenele pieptănate în sus, în stilul „soap brows”, sau tendința sprâncenelor „feathered”, inspirată de podiumuri, depinde de preferințele personale.

Отзывы (0)
0.0
Для того, чтобы оставить отзыв о товаре войдите в свой аккаунт.
Оставить отзыв
Отзывов ещё нет