0
0
Моя корзина

Ваша корзина на данный момент пуста


Магазин

Код продукта: 00014231
В наличии

Paese Minerals Nourishing Makeup Oil

Распродажа!

Первоначальная цена составляла 359.0 лей.Текущая цена: 287.0 лей.

В наличии

Артикул: 00014231 Категории: , , ,

Детали

Volum

Website

Изготовитель

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Paese Minerals Nourishing Makeup Oil”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

359 лей
287 лей
  • По городу Кишинев
    50 лей
    общий заказ 300 лей
    Бесплатная доставка
  • По регионам
    200 лей
    общий заказ 600 лей
    Бесплатная доставка
Descriere

Paese Minerals Nourishing Makeup Oil

Scopul produsului: hidratare, emoliere, nutriție, regenerare, revitalizare, protecție
Tip piele: uscată, normală, sensibilă
Ingrediente active:  ulei de semințe de in, de avocado, de semințe de struguri, de jojoba, semințe de zmeură, de morcov, de canola, extract uleios de rădăcină de Rhodiola Rosea
Producător: Polonia
Volum: 15 ml

Paese Minerals Nourishing Makeup Oil reprezintă un ulei conceput pentru a îmbogăți și pregăti pielea pentru aplicarea machiajului, fiind o alegere excelentă pentru persoanele cu tenul uscat, normal sau sensibil. Acest „primer”, cu 99% ingrediente de origine naturală, îngrijește și revitalizează tenul datorită unei selecții atente de uleiuri și ingrediente active. Formula sa unică nu numai că asigură o bază ideală pentru fondul de ten mineral, dar și regenerează, calmează și conferă elasticitate pielii, lăsând-o moale, netedă și pregătită pentru aplicarea ulterioară a produselor de machiaj.

Caracteristici cheie:

Uleiurile naturale precum in, avocado, semințe de struguri și jojoba hidratează intens și sprijină sinteza colagenului și elastinei.

Uleiul de semințe de zmeură și uleiul de morcov, care au proprietăți puternic nutritive, protejează pielea împotriva stresului oxidativ și a radiațiilor UV.

Uleiul de canola și complexul «Vis de Noapte de Vară», bogate în vitamine și fitosteroli, promovează elasticitatea și hidratarea tenului.

Ulei «Vis de Noapte de Vară» — un complex uleios din șapte extracte de flori cu proprietăți bogate: iasomie tonifiantă, bujor calmant, cireș hidratant, neroli calmant, lavandă antioxidantă, liliac stimulator și trandafir de damasc relaxant.

Vitamina A și extractul uleios de rădăcină de Rhodiola Rosea elimină asprimea epidermei și aduc un efect de «piele fericită».

Mod de utilizare: Încălziți câteva picături de ulei în palme și masați ușor pe pielea ușor umedă. Aplicați apoi fondul de ten mineral sau folosiți uleiul ca serum în rutina zilnică de îngrijire a pielii.

Отзывы (0)
0.0
Для того, чтобы оставить отзыв о товаре войдите в свой аккаунт.
Оставить отзыв
Отзывов ещё нет