0
0
Coșul meu

Coșul tău este momentan gol


Magazin

Politica de schimb și retur la produsele beauty și de îngrijire personală

 

La Beauty Factory, ne dorim ca fiecare achiziție să vă aducă satisfacție deplină. Însă, înțelegem că uneori pot apărea circumstanțe neașteptate. Prin urmare, am implementat o politică flexibilă de schimb și retur, menită să vă asigure că veți fi întotdeauna mulțumit de achizițiile făcute la noi.

Politica noastră este aliniată cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 1465 din 08.12.2003*, iar înainte de a achiziționa un produs, vă recomandăm să vă informați cu atenție pentru a face o alegere corectă.

Vă rugăm să aveți în vedere că culorile reale ale produselor pot prezenta ușoare variații față de cele afișate pe site, în funcție de setările dispozitivului dvs.

Reclamațiile sunt acceptate în termen de 14 zile de la achiziționarea produselor și pe durata perioadei de garanție, doar în cazul în care produsul prezintă un defect. În cazul returnării bunurilor de calitate necorespunzătoare, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  1. Trimiteți o poză a produsului în ambalajul original la adresa de e-mail info@beautyfactory.md , indicând codul produsului și motivul returnării. Unul dintre managerii noștri vă va contacta în zilele lucrătoare între orele 09:00 -18:00.
  2. Asigurați-vă că produsul respectă următoarele condiții pentru returnare:
    • Ambalajul și forma de prezentare a produsului sunt intacte (produsul nu a fost folosit, sigiliile și etichetele nu au fost deteriorate);
    • Dispuneți de acte care confirmă achiziționarea produsului (bonul fiscal).
  1. La returnarea mărfurilor, clientul completează o cerere de retur indicând datele pașaportului.

Dacă constatăm că produsul prezenta inițial defecte, veți avea opțiunea de a primi o rambursare integrală a sumei sau de a solicita înlocuirea acestuia cu un produs nou, care să corespundă standardelor de calitate. În cazuri diferite, returnarea sau schimbul de bunuri poate fi supus unei analize individuale, iar în unele situații acesta poate fi refuzat.

Rambursările sunt procesate în termen de maximum 10 zile lucrătoare.

Pentru informații detaliate despre procesul de returnare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail info@beautyfactory.md.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă asigurăm că suntem întotdeauna disponibili pentru a vă oferi asistență și pentru a vă asigura o experiență de cumpărături plăcută și fără griji.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

* Conform Hotărârii de Guvern cu nr. 1465 din 08.12.2003: există o listă a produselor care nu se supun schimbului, de aceea înainte de a le cumpăra trebuie să luaţi cunoştinţă de toată informaţia necesară, pentru a face o alegere corectă.

Mai jos vă prezentăm câteva din această listă.

  • Articole de igienă individuală (periuţe de dinţi, piepteni, agrafe, bigudiuri, pensete, aparate de ras manuale sau electrice şi alte articole destinate pentru îngrijirea corpului);
  • Articole pentru profilaxia şi tratamentul unor boli în condiţii de domiciliu (articole pentru ocrotirea sănătăţii publice şi igienă din metal, cauciuc, textile şi alte materiale, instrumente, dispozitive şi aparate medicale, remedii pentru igiena cavității bucale, lentile pentru ochelari, articole pentru îngrijirea copiilor);
  • Produsele cosmetice şi de parfumerie.