0
0
Coșul meu

Coșul tău este momentan gol


Magazin

Regulament Certificat Cadou

 

Certificatele Cadou pot fi achiziționate toate magazinele Beauty Factory.

 

Valabilitate: Certificatul cadou este valabil timp de 3 luni de la data emiterii și poate fi utilizat exclusiv în magazinele fizice Beauty Factory.

Utilizare exclusivă: Certificatul cadou poate fi folosit numai pentru achiziționarea produselor din sortimentul disponibil în magazinele fizice Beauty Factory. Toate adresele magazinelor sunt indicate pe site-ul www.beautyfactory.md .

Nepotrivire: Certificatul cadou nu poate fi utilizat pentru achiziționarea altor certificate cadou sau pentru a fi schimbat în bani.

Cumulare: La plata achiziției cu ajutorul Certificatului Cadou, se aplică toate reducerile rețelei „Beauty Factory”, inclusiv reducerea prin intermediul cardului de discount, iar suma achiziției este creditată pe soldul cardului de reducere.

Utilizare parțială: În cazul în care valoarea achiziției depășește valoarea nominală a certificatului, este posibilă suplimentarea sumei. În cazul în care valoarea achiziției este mai mică decât valoarea certificatului cadou, diferența nu va fi rambursată.

Pierdere sau furt: Beauty Factory nu este responsabil pentru pierderea, furtul sau utilizarea neautorizată a certificatului cadou.

Restituire și schimb: Certificatul cadou Beauty Factory nu poate fi restituit sau schimbat în bani și nu este supus restituirii în caz de pierdere, furt sau utilizare neautorizată.

Utilizare unică: Certificatul cadou este valabil pentru o singură utilizare și nu poate fi reutilizat după ce a fost folosit în întregime.